Bortforsling Storvreta

12Träd AB – Dina experter på bortforsling i Storvreta

12Träd

Varmt välkommen till 12Träd, ett företag i närheten av Storvreta med stor expertis inom bland annat bortforsling. 2018 startades 12Träd med ambitionen att vara ett företag vars ledord är god etik och hög service. Det är också utifrån den vägen vi arbetar än idag!

Att bidra med vår kunskap och erfarenhet har alltid varit en självklarhet, oavsett arbetets omfattning finns vi här för att hjälpa dig i Storvreta. Inget arbete är för litet eller för stort! 

Är du i behov av professionell och effektiv bortforsling? Tveka inte på att kontakta oss! Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dig. Självklart får du också en kostnadsfri offert.

JOUR DYGNET RUNT

Vi på 12Träd har även jour som är öppen dygnet runt. Skulle läget vara akut är det bara kontakta oss, så kommer vi direkt och hjälper dig!

Trädfällning, Bortforsling & Staket
Boka trädfällning & bortforsling

Trädfällning

Vi har både kompetensen och erfarenheten för att kunna genomföra såväl sektionsfällning som klassisk trädfällning. Vid varje trädfällning lägger vi stort fokus på säkerhet. Vi erbjuder en noggrann och trygg process, där du även kan få hjälp med bortforsling.

Bortforsling

I samband med att en fällning utförts kan vi erbjuda dig i Storvreta bortforsling. Här får du en kostnadseffektiv lösning som självklart utförs efter dina önskemål. Vi ser till att trädet samt grenarna får förutsättningarna att kunna återanvändas, samtidigt som du får det rent på tomten.

Här finns vi

12Träd är verksamma över ett stort geografiskt område som täcker bland annat Storvreta. Vi är ett flexibelt företag som erbjuder en snabb och smidig process. Är du i behov av bortforsling, så är vi på 12Träd det självklara valet för dig i Storvreta. Kontakta oss redan idag!

Vill ni veta mer?