Staket Knivsta

12Träd AB – Dina experter på staket i Knivsta

12Träd

Varmt välkommen till 12Träd, ett företag i närheten av Knivsta med stor expertis inom bland annat staket. 2018 startades 12Träd med ambitionen att vara ett företag vars ledord är god etik och hög service. Det är också utifrån den vägen vi arbetar än idag!

Att bidra med vår kunskap och erfarenhet har alltid varit en självklarhet, oavsett arbetets omfattning finns vi här för att hjälpa dig i Knivsta. Inget arbete är för litet eller för stort! Vi utför montering av både stängsel och staket som tillverkas enligt dina önskemål.

Är du intresserad av ett hållbart staket präglat av kvalitet? Tveka inte på att kontakta oss! Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dig. Självklart får du också en kostnadsfri offert.

Utöver montering av staket så arbetar vi även med trädfällning och bortforsling!

Trädfällning, Bortforsling & Staket
Boka trädfällning & bortforsling

Staket

Till oss kan du i Knivsta vända dig för att få hjälp med montering och byggnation av staket. Synonymt för alla våra monteringar är kvalitet och flexibilitet, vi ger dig ett staket som speglar dina förväntningar och håller i längden. Kontakta oss för prisförslag!

Tjänster

Utöver staketmontering arbetar vi även med trädfällning och bortforsling i Knivsta. Med en mångårig erfarenhet inom branschen så har vi vad som krävs för att kunna utföra de flesta fällningarna. Mer om trädfällning och bortforsling kan du läsa här. Välkommen till 12Träd AB.

Här finns vi

12Träd är verksamma över ett stort geografiskt område som täcker bland annat Knivsta. Vi är ett flexibelt företag som erbjuder en snabb och smidig process. Är du i behov av ett nytt staket, så är vi på 12Träd det självklara valet för dig i Knivsta. Kontakta oss redan idag!

Vill ni veta mer?