Trädfällare Storvreta

12Träd AB – Trädfällare för dig i Storvreta

12Träd

Varmt välkommen till 12Träd, professionella trädfällare i Storvreta. 2018 startades 12Träd med ambitionen att vara ett företag vars ledord är god etik och hög service. Det är också utifrån den vägen vi arbetar än idag!

Att bidra med vår kunskap och erfarenhet har alltid varit en självklarhet, oavsett arbetets omfattning finns våra trädfällare här för att hjälpa dig i Storvreta. Inget arbete är för litet eller för stort! Här finns det gott om erfarenhet från flera olika trädfällningar.

Är du i behov av trädfällare som arbetar med stor noggrannhet och kvalitet? Tveka inte på att kontakta oss! Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dig. Självklart får du också en kostnadsfri offert.

JOUR DYGNET RUNT

Vi på 12Träd har även jour som är öppen dygnet runt. Skulle läget vara akut är det bara kontakta oss, så kommer vi direkt och hjälper dig!

Trädfällare
Boka trädfällare

Trädfällare

Våra trädfällare har både kompetensen och erfarenheten för att kunna genomföra såväl sektionsfällning som klassisk trädfällning. Vid varje fällning lägger vi stort fokus på säkerhet. Vi har trädfällare erbjuder en noggrann och trygg process, oavsett trädets storlek och position.

Bortforsling

Efter fällningen kan vi erbjuda dig i Storvreta hjälp med bortforslingen. Här får du en kostnadseffektiv lösning som självklart utförs efter dina önskemål. Vi ser till att trädet samt grenarna får förutsättningarna att kunna återanvändas, samtidigt som du får det rent på tomten.

Här finns vi

12Träd är verksamma över ett stort geografiskt område som täcker bland annat Storvreta. Vi är flexibla trädfällare som även erbjuder jour dygnet runt. Är du i behov av trädfällare, så är vi på 12Träd det självklara valet för dig i Storvreta. Kontakta oss redan idag!

Vill ni veta mer?