Trädfällning Knivsta

12Träd AB – Dina experter på trädfällning i Knivsta

12Träd

Varmt välkommen till 12Träd, ett företag i närheten av Knivsta med stor expertis inom bland annat trädfällning. 2018 startades 12Träd med ambitionen att vara ett företag vars ledord är god etik och hög service. Det är också utifrån den vägen vi arbetar än idag!

Att bidra med vår kunskap och erfarenhet har alltid varit en självklarhet, oavsett arbetets omfattning finns vi här för att hjälpa dig i Knivsta. Inget arbete är för litet eller för stort! Här finns det gott om erfarenhet från flera olika trädfällningar.

Är du i behov av professionell och säker trädfällning? Tveka inte på att kontakta oss! Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dig. Självklart får du också en kostnadsfri offert.

JOUR DYGNET RUNT

Vi på 12Träd har även jour som är öppen dygnet runt. Skulle läget vara akut är det bara kontakta oss, så kommer vi direkt och hjälper dig!

Trädfällning, Bortforsling & Staket
Boka trädfällning

Trädfällning

Vi har både kompetensen och erfarenheten för att kunna genomföra såväl sektionsfällning som klassisk trädfällning. Vid varje trädfällning lägger vi stort fokus på säkerhet. Vi erbjuder en noggrann och trygg process, oavsett trädets storlek och position.

Bortforsling

Efter fällningen kan vi erbjuda dig i Knivsta hjälp med bortforslingen. Här får du en kostnadseffektiv lösning som självklart utförs efter dina önskemål. Vi ser till att trädet samt grenarna får förutsättningarna att kunna återanvändas, samtidigt som du får det rent på tomten.

Här finns vi

12Träd är verksamma över ett stort geografiskt område som täcker bland annat Knivsta. Vi är ett flexibelt företag som även erbjuder jour dygnet runt. Är du i behov av trädfällning, så är vi på 12Träd det självklara valet för dig i Knivsta. Kontakta oss redan idag!

Vill ni veta mer?